gyohavl.cz  en.gyohavl.cz  
Gymnázium Olgy Havlové, Ostrava-PorubaFAKULTNÍ ŠKOLA OSTRAVSKÉ UNIVERZITY, PŘIDRUŽENÁ ŠKOLA UNESCO

Spouštíme konkurz na podzimní školní akademii

Na podzim letošního roku plánuje Gymnázium Olgy Havlové uspořádání další z tradičních divadelních akademií, na nichž se už řadu let podílejí naši studenti, pedagogové i absolventi . Realizační tým proto vyzývá všechny tvůrčí duše naší školy, aby se už teď před prázdninami vrhly na promýšlení aktivit, s nimiž by bylo možné na podzim vystoupit na některém z ostravských pódií.

Podzimní školní akademie otevírá téměř neomezené možnosti umělecké seberealizace všem, kdo najdou dostatek odvahy, ale také hravosti.

Již tradičně se jedná o velkou divadelní revue, na níž má své nezastupitelné místo studentská recese, divadelní scénky, taneční i hudební vystoupení.

Vyzýváme proto všechny naše studenty (i pedagogy), kteří chtějí na vlastní kůži zažít skvělou tvůrčí a  "zákulisní" divadelní atmosféru, aby se svými nápady a návrhy navštívili školní knihovnu a nejpozději do pátku 20. června 2014 nás informovali o povaze svého zamýšleného vystoupení. Pochopitelně nevyžadujeme kompletní scénáře, nepotřebujeme znát detaily. Musíme si však udělat konkrétní představu o tom, zda bude i letos ze strany studentů o spolupráci na akademii zájem. Pevně věříme, že ano.

Podílet se na přípravě školní akademie, nebo nikoli, to jsou dva naprosto odlišné studentské životy...

Přejeme hodně tvůrčích nápadů a netrpělivě vás očekáváme!

                                                                                                                                                                         Realizační tým akademie: Lukáš Bárta, Petr Horák, Lucie Pavelková, Jakub Mojžíš

 

  • Publikováno: 9.6.2014

Naše gymnázium

Gymnázium Olgy Havlové, Ostrava-Poruba
Adresa: Marie Majerové 1691
708 00 Ostrava-Poruba