gyohavl.cz  en.gyohavl.cz  
Gymnázium Olgy Havlové, Ostrava-PorubaFAKULTNÍ ŠKOLA OSTRAVSKÉ UNIVERZITY, PŘIDRUŽENÁ ŠKOLA UNESCO

Žádný projekt nebude

Na podzim roku 2018 (by) se měl uskutečnit projekt Athenaeum, který (by) měl studentům nabídnout bližší pohled na studium VŠ. BEZ TVÉ POMOCI VŠAK ŽÁDNÝ PROJEKT NEBUDE! Pomoci můžeš prostřednictvím hlasu zde.

Na přípravě se zatím podílí menší skupinka studentů ve spolupráci s organizací YoungLife, kterou můžeš potkat na úterní kávě. Zanedlouho budeš moci i ty připojit ruku k dílu! Prozatím však tvojí pomocí může být právě hlas pro získání peněz přes start-upový program O2 SmartUp. Další informace se včas dozvíš.

Popis projektu:

Projekt je určen pro aktivní studenty gymnázií v Ostravě a okolí, kteří se zajímají o dění ve společnosti a zároveň chtějí zjistit, jaké je studium na vysoké škole. Vytvoříme pětidenní blok workshopů a diskuzí, do kterých bychom pozvali profesory z vysokých škol, různé osobnosti a především studenty vysokých škol různých oborů z Česka a hlavně ze zahraničí, kteří by návštěvníkům akce podali praktické informace o životu na VŠ, případně poradili, jak se na VŠ co nejlépe dostat a připravit.

Na hlasy a další spolupráci se těší Vít Pískovský a Matěj Prokop
 

  • Publikováno: 18.4.2017

Naše gymnázium

Gymnázium Olgy Havlové, Ostrava-Poruba
Adresa: Marie Majerové 1691
708 00 Ostrava-Poruba