gyohavl.cz  en.gyohavl.cz  
Gymnázium Olgy Havlové, Ostrava-PorubaFAKULTNÍ ŠKOLA OSTRAVSKÉ UNIVERZITY, PŘIDRUŽENÁ ŠKOLA UNESCO

Volejbalový maraton

Termín konání akce: 7.6.2013 - 8.6.2013

Přes noc ze 7. na 8. června na naší škole proběhl historicky první 24 hodinový volejbal k příležitosti 40. výročí gymnázia. Této akce se mohli zúčastnit všichni studenti vyššího gymnázia a také profesoři. Akce se konala u nás poprvé, a proto se do hry volejbalu zapojilo méně studentů, než bylo naše očekávání. I z těchto důvodů se hrál volejbal ne 24, ale 18 hodin.

Studenti byli podle losu rozděleni do dvou týmů – černí a bílí, a v těchto družstvech se hrálo po celých osmnáct hodin. Složení „základní šestky“ na hřišti se pokaždé střídalo a tak si zahráli opravdu všichni.

Zpočátku měl každý mnoho energie, ale protože se hrálo přes noc, někteří nevydrželi a po několika hodinách hraní si na chvíli zdřímli. Tímto bych také chtěla pochválit ty, co vydrželi vzhůru přes celou noc. Nakonec všichni hráči byli skvělí, dobře se bavili a mohli si užít kouzelnou atmosféru naší školy v noci. Nohy nás (i profesory) sice bolely ještě pár dnů po turnaji, ale i přesto bych se takovéhoto maratonu zúčastnila znovu a ráda. Doufám, že se akce bude opakovat v příštích letech, a že se zúčastní o to více studentů a profesorů.

Děkujeme všem pořadatelům i zúčastněným.
 

  • Publikováno: 19.6.2013

Fotografie

Naše gymnázium

Gymnázium Olgy Havlové, Ostrava-Poruba
Adresa: Marie Majerové 1691
708 00 Ostrava-Poruba