gyohavl.cz  en.gyohavl.cz  
Gymnázium Olgy Havlové, Ostrava-PorubaFAKULTNÍ ŠKOLA OSTRAVSKÉ UNIVERZITY, PŘIDRUŽENÁ ŠKOLA UNESCO

Vítězství v Life in the future v rámci Hrdlička Challenge

Termín konání akce: 20.3.2015

V pátek 20. března se tři studentky kvarty B, Lenka Čubíková, Karolína Lazarová a Klára Přečková, zúčastnily soutěže Hrdlička Challenge a vybojovaly 1. místo! Děvčata se utkala s dalšími sedmi týmy z různých základních škol, ale i gymnázií. Jejich cílem bylo co nejlépe vyřešit různorodé úkoly týkající se života v budoucnosti.

Soutěž byla pojata dobrodružně, protože studenti plnili úkoly na jednotlivých stanovištích – např. přiřazování objevů a vynálezů k osobnostem, popisků k filmům. Celá soutěž probíhala samozřejmě v angličtině, a tak jednou z disciplín byl souboj vždy mezi dvěma týmy ve znalostech gramatiky.

V průběhu dopoledne o nás bylo velmi dobře postaráno, nechybělo sladké občerstvení a ani zajímavý program. Zhlédli jsme totiž prezentaci jazykové školy Hello. A co vlastně naše studentky vyhrály? Kromě diplomu a dalších drobností si také odnesly knihy v angličtině a slevu na jazykovou zkoušku. Pro naši školu získaly voucher, který je možno uplatnit na různé služby jazykové školy Hello.

Děvčatům moc děkujeme za jejich nasazení a elán, s jakým plnila všechny soutěžní disciplíny. Ještě jednou gratulujeme k 1. místu!
 

  • Publikováno: 26.3.2015

Fotografie

Naše gymnázium

Gymnázium Olgy Havlové, Ostrava-Poruba
Adresa: Marie Majerové 1691
708 00 Ostrava-Poruba