gyohavl.cz  en.gyohavl.cz  
Gymnázium Olgy Havlové, Ostrava-PorubaFAKULTNÍ ŠKOLA OSTRAVSKÉ UNIVERZITY, PŘIDRUŽENÁ ŠKOLA UNESCO

Úspěch ve vědomostní soutěži PaySecCup

V září 2014 se třídní kolektivy našeho gymnázia zúčastnily celorepublikové vědomostní soutěže PaySecCup. Tato soutěž, určená pro třídy druhého stupně základních škol a nižšího stupně víceletých gymnázií, probíhala až do června 2015. Hlavním tématem byly jak základní znalosti, tak vyhledávání informací v literatuře a na internetu.

Hlavní cenou každého ročníku je zájezd do zahraničí. V tomto ročníku soutěžilo o eurovíkend v Římě 177 školních kolektivů z celé České republiky. Kromě zájezdu se dále rozdělily mezi 16 nejlepších tříd chytré telefony, koloběžky, flash disky a další ceny.

Tým z naší školy nazvaný Galacticos z kvarty A se umístil na nádherném druhém místě! Tento ročník se tak stal pro naši školu velice úspěšným a jen těsně nám ušel výlet za památkami do Itálie.

Složení týmu Galacticos:
Janka Marschalková - kapitán, Kamila Šamajová, Ivana Novobilská, Jakub Grepl, Karolína Höferová, Lenka Marschalková, Pavla Marschalková, Linda Oweisová, Martina Šrámková, Michaela Kupková, Nikol Drozdová, Petr Foniok, Radek Tyl a Vojta Kuchta.

Celému týmu gratulujeme a již se těšíme na příští ročník!

Mgr. Ondřej Kartous

 

  • Publikováno: 4.6.2015

Fotografie

Naše gymnázium

Gymnázium Olgy Havlové, Ostrava-Poruba
Adresa: Marie Majerové 1691
708 00 Ostrava-Poruba