gyohavl.cz  en.gyohavl.cz  
Gymnázium Olgy Havlové, Ostrava-PorubaFAKULTNÍ ŠKOLA OSTRAVSKÉ UNIVERZITY, PŘIDRUŽENÁ ŠKOLA UNESCO

Studentský ples 2008

Dne 5. 4. 2008 proběhl v Rock Garage v Martinově školní ples, který by se jen těžko mohl označit jinak než jako výjimečný. Toto označení si navíc zaslouží bez nadsázky ve více než jednom bodě:

Výjimečný už jen tím, že jeho pořádání zorganizovaly vlastními silami pouze dvě studentky, Zuzana Čermáková a Barbora Zelinská, a to navzdory všem obtížím a problémům, které zrod této akce rozhodně doprovázely.

Výjimečný, jelikož smetl silnou vrstvu prachu a pavučin z reprezentačních akcí a ukázal, jak jim lze dát novou podobu, aby byly zábavné a přesto neztratily jistý punc vznešenosti.

Výjimečný, protože přišlo okolo čtyř stovek studentů a absolventů a také nemálo učitelů, kteří společně vytvořili báječnou atmosféru veselí a zábavy trvající až do časných ranních hodin a kterým nakonec téměř nestačil taneční parket.

Výjimečný živými tanečními vystoupeními žáků gymnázia, jež rozproudila krev v žilách a probudila ve všech touhu vrhnout se do víru tance.

A konečně výjimečný proto, že se vše obešlo bez katastrofy a všichni se náramně bavili, čímž snad dali impuls k tomu, aby se podobné akce opakovaly v budoucnu častěji.

studenti septimy A
 

  • Publikováno: 18.4.2008

Fotografie

Naše gymnázium

Gymnázium Olgy Havlové, Ostrava-Poruba
Adresa: Marie Majerové 1691
708 00 Ostrava-Poruba