gyohavl.cz  en.gyohavl.cz  
Gymnázium Olgy Havlové, Ostrava-PorubaFAKULTNÍ ŠKOLA OSTRAVSKÉ UNIVERZITY, PŘIDRUŽENÁ ŠKOLA UNESCO

Slavnostní předávání maturitních vysvědčení (2018)

Termín konání akce: 7.6.2018

Již tradičně jsme se s čerstvými maturanty rozloučili v budově Krajského úřadu Moravskoslezského kraje, kde se na slavnostním ceremoniálu sešli učitelé, rodiče, sourozenci, prarodiče, přátelé a další hosté. Za zřizovatele školy se slavnostního setkání zúčastnil a mnoho štěstí absolventům popřál náměstek hejtmana pan Stanislav Folwarczny.

Třídní učitelé maturitních tříd předali poslední nezbytné rady do života a poděkovali rodičům za spolupráci se školou. Slovo dostali i sami maturanti, kterým již začalo pomalu docházet, že se ze studentů neúprosně stali absolventy a že do školy již budou přicházet jen jako hosté.

Ředitelka školy seznámila hosty i s krátkou maturitní statistikou, která svědčí o tom, že letošní studenti byli skutečně velmi šikovní a úspěšní – z celkového počtu 80 maturantů jich obávanou zkoušku dospělosti s vyznamenáním zvládlo celých 40, tedy 50 %, z toho průměru 1,0 dosáhlo 22 studentů!

Studenti si převzali svá maturitní vysvědčení a vykročili již definitivně bez naší podpory a pomoci do dalšího života. Přejeme jim, aby byly jejich kroky vedeny správným směrem a úspěšně je dovedly do vytouženého cíle.
 

  • Publikováno: 14.6.2018

Fotografie

Naše gymnázium

Gymnázium Olgy Havlové, Ostrava-Poruba
Adresa: Marie Majerové 1691
708 00 Ostrava-Poruba