gyohavl.cz  en.gyohavl.cz  
Gymnázium Olgy Havlové, Ostrava-PorubaFAKULTNÍ ŠKOLA OSTRAVSKÉ UNIVERZITY, PŘIDRUŽENÁ ŠKOLA UNESCO

Slavnostní otevření bufetu

Naši žáci se opět vrátili po prázdninách do školy, které spolu s novými žáky osmiletého a čtyřletého studia slavnostně přivítala ředitelka školy a zahájila školní rok 2008/2009.

V období prázdninových měsíců jsme ve škole nezaháleli a kromě přebudovaných odborných učeben jsme otevřeli i nově zrekonstruovaný školní bufet, který bude sloužit především pro žáky a zaměstnance školy. Na trhu již zavedená společnost Illík, s. r. o. proměnila stávající prodejnu na mini pekařskou výrobu, která bude ve formě polotovarů a jejich konečného zpracování v místě prodeje nabízet výrobky jak vlastní výroby (listové hřebeny, koblihy, koláče, slané i sladké rohlíky, spec. výrobky zdravé výživy PRO-FIT aj.), tak i výrobky rychlého občerstvení, cukrovinek a nápojů. Vedení společnosti nám na uvítanou připravilo i dopolední pohoštění. Rozdávaly se výborné koláče a koblihy z jejich vlastní „zahrádky“.

Jelikož prodej tohoto typu je ve škole velmi specifickou záležitostí, bude v průběhu dvou měsíců testován a přizpůsobován požadavkům a potřebám žáků a zaměstnancům školy. Rekonstrukce si vyžádala finanční prostředky nejen na technické vybavení prodejny, ale i menší stavební úpravy ku prospěchu služeb a spotřebitelů. Výdejní okénko se zvětšilo, odstranily se nevzhledné mříže, sortiment nabízeného zboží je dostatečně viditelný a celkový interiér je přehledný a prosvětlený. Náklady na rekonstrukci byly hrazeny společností Pekařství Illík, s. r. o., za které ji patří velký dík.

Věříme, že se vám naše snaha o zkvalitnění služeb líbí a budeme rádi, když si každý z vás vybere alespoň nějakou dobrotu, která ukojí hlad, uspokojí mlsné jazýčky nebo jen zažene žízeň.

Pavla Titurusová
 

  • Publikováno: 5.9.2008

Fotografie

Naše gymnázium

Gymnázium Olgy Havlové, Ostrava-Poruba
Adresa: Marie Majerové 1691
708 00 Ostrava-Poruba