gyohavl.cz  en.gyohavl.cz  
Gymnázium Olgy Havlové, Ostrava-PorubaFAKULTNÍ ŠKOLA OSTRAVSKÉ UNIVERZITY, PŘIDRUŽENÁ ŠKOLA UNESCO

Školní akademie 2011 - slovo ředielky školy

A je tu opět akademie!!

Téměř pravidelně každý druhý rok nastane období, kdy se někteří kantoři začnou nečekaně tajnůstkářsky tvářit a svolávat svůj "manšaft". Tím není nikdo jiný než studenti rozličných ročníků naší školy, kteří intenzivně připravují cosi a my ostatní netušíme.

Samozřejmě to není nic jiného než čísla do chystané školní AKADEMIE. A všichni se na ni těší. Co asi ta letošní přinese zajímavého, veselého či jímavě tklivého, popřípadě intelektuálsky humorného? A věřte, že se pokaždé taková čísla najdou, horečně vymyslí a více nebo méně usilovně nacvičí. Ani ta letošní akademie nezklamala. Takže jsme se zaposlouchali do krásných zpěvů a příjemně znějícího doprovodu, zasmáli se nejen scénkám, ale i vtipným konferenciérům, potěšili oko ukázkou společenského tance, nescházelo ani maturantské bravurní představení „Manifestu ubohosti“, břeskně zazněli Porubští trubači a závěr patřil školní kapele.

Příjemně naladěni a spokojeni odcházeli z přeplněného kulturního domu Poklad v Ostravě-Porubě nejen učitelé, ale také studenti našeho gymnázia. Děkuji všem, kteří se na akademii podíleli, organizátorům i účinkujícím. Letos byla naše akademie opět skvělá!!

Mgr. Dagmar Juchelková


 

  • Publikováno: 25.4.2011

Naše gymnázium

Gymnázium Olgy Havlové, Ostrava-Poruba
Adresa: Marie Majerové 1691
708 00 Ostrava-Poruba