gyohavl.cz  en.gyohavl.cz  
Gymnázium Olgy Havlové, Ostrava-PorubaFAKULTNÍ ŠKOLA OSTRAVSKÉ UNIVERZITY, PŘIDRUŽENÁ ŠKOLA UNESCO

Postup florbalistů do krajského kola

Termín konání akce: 22.11.2018

Dne 22. 11. 2018 se chlapecký florbalový tým našeho gymnázia doprovázený sebejistým trenérem Tomášem Kudlíkem zúčastnil okresního kola turnaje KB Florbal Challenge ve florbale.

Celý turnaj se odehrál v ostravské florbalové hale ČPP Aréna a náš tým se v něm utkal se třemi opavskými středními školami. Chlapci začali silně, překonali počáteční nervozitu a zajistili si první výhru se skórem 4:2. V nadcházejících zápasech si udrželi vítězného ducha a své dva soupeře porazili při skóre 3:2 a 6:1. Náš tým měl největší brankové i bodové skóre ze všech účastnících se týmů, a stanul proto na prvním místě ve své skupině, a stal se tak jediným týmem turnaje postupujícím do krajského kola. Na našem gymnáziu se začalo formovat velice dobré družstvo florbalistů, které má do budoucna velký potenciál.

Naši školu reprezentovali – Max Mrštík, Kuchař Jaromír, Pavlík Šimon, Zubek Adam, Žáček Vojtěch, Gruzska Ondřej, Žalud Vojtěch, Bartoš Šimon, Přindiš Matěj, Ostárek Martin, Szurman Jindřich, Machů Tomáš, Kebrle Ondřej.

Za kabinet Tv – Tomáš Kudlík
Za studenty kapitán – Jaromír Kuchař
 

  • Publikováno: 8.12.2018

Fotografie

Naše gymnázium

Gymnázium Olgy Havlové, Ostrava-Poruba
Adresa: Marie Majerové 1691
708 00 Ostrava-Poruba