gyohavl.cz  en.gyohavl.cz  
Gymnázium Olgy Havlové, Ostrava-PorubaFAKULTNÍ ŠKOLA OSTRAVSKÉ UNIVERZITY, PŘIDRUŽENÁ ŠKOLA UNESCO

Poskytování poradenských služeb během nouzového stavu

Milí studenti, rodiče (zákonní zástupci),

rádi bychom Vás informovali, že navzdory tomu, že je škola nyní uzavřena, nadále lze využívat služeb školního poradenského pracoviště. Školní psycholožka Mgr. Veronika Stoláriková je k dispozici na e-mailu veronika.stolarikova@gyohavl.cz a v pracovních dnech mezi 9 a 17 hodinou na telefonu 731 100 721 (případně si lze domluvit Skype konzultaci).

V případě zájmu o telefonickou nebo Skype konzultaci si prosím nejdříve e-mailem nebo prostřednictvím sms domluvte čas, kdy lze volat (abychom předešli tomu, že se konzultací naráz sejde více). Pro telefonické resp. Skype poradenství platí stejná pravidla jako pro osobní setkání (mlčenlivost, ochrana osobních dat apod.). V případě, že student prozatím se školní psycholožkou nespolupracoval a není zletilý, prosíme, aby se domluvil s rodičem resp. zákonným zástupcem, který pak školní psycholožku informuje o tom, zda s poskytováním péče souhlasí.

Výchovný poradce Mgr. Andrea Kantorová je k dispozici na e-mailu andrea.kantorova@gyohavl.cz, nebo v pracovních dnech mezi 9 a 17 na telefonu 774 489 945. Podpůrná opatření pro žáky se speciálními vzdělávacími potřebami jsou i nadále uplatňována, pokud je potřeba konzultovat nové požadavky, obraťte se na nás.

Uvědomujeme si, že současná situace není snadná jak pro studenty, tak pro rodiče a může vzbuzovat různé emoce. V případě potřeby se neváhejte na nás obrátit. Níže posíláme také pár tipů, jak si současnou situaci pokud možno ulehčit.

Informace pro veřejnost

  • Publikováno: 4.4.2020

Naše gymnázium

Gymnázium Olgy Havlové, Ostrava-Poruba
Adresa: Marie Majerové 1691
708 00 Ostrava-Poruba