gyohavl.cz  en.gyohavl.cz  
Gymnázium Olgy Havlové, Ostrava-PorubaFAKULTNÍ ŠKOLA OSTRAVSKÉ UNIVERZITY, PŘIDRUŽENÁ ŠKOLA UNESCO

Office na GOH máme v kapse

Termín konání akce: 7.12.2017

Dne 7. 12. 2017 proběhlo krajské kolo regionální soutěže OFFICE 2017. Již tradičně se soutěže zúčastnilo 55 studentů z 20 středních škol Moravskoslezského kraje. Pro výherce byly připraveny hodnotné ceny, např. tiskárna.

Pro výběr nejlepších studentů bylo uspořádáno školní kolo OFFICE, které proběhlo 21. 11. 2017. Ve školním kole museli studenti prokázat velkou znalost práce s programy Word, Excel a PowerPoint. Cílem bylo nejenom splnit dané úkoly, ale také v co nejkratším čase. Nejlépe obstáli studenti Radomír Čech, Jana Zavadilová a Pavlína Smolková – studenti sext a 2. ročníku.

V krajském kole byla letos přidána nová kategorie, která obsahovala zadání daných úkolů v anglickém jazyce. Odvahu zúčastnit se této kategorie našlo celkem 16 studentů, mezi nimi Radomír Čech, který získal velmi pěkné 4. místo. Ostatních 39 studentů včetně Jany Zavadilové a Pavlíny Smolkové dostalo zadání v českém jazyce. Naše studentky i v této kategorii obstály velmi dobře  Jana Zavadilová 4. místo a Pavlína Smolková 8. místo.

Všem studentům děkujeme za dobrou reprezentaci školy a přejeme další úspěchy v oboru informatiky.

Mgr. Andrea Valchařová

  • Publikováno: 27.12.2017

Fotografie

Naše gymnázium

Gymnázium Olgy Havlové, Ostrava-Poruba
Adresa: Marie Majerové 1691
708 00 Ostrava-Poruba