gyohavl.cz  en.gyohavl.cz  
Gymnázium Olgy Havlové, Ostrava-PorubaFAKULTNÍ ŠKOLA OSTRAVSKÉ UNIVERZITY, PŘIDRUŽENÁ ŠKOLA UNESCO

Naši softbalisté bodovali!

Termín konání akce: 7.10.2016

Softbalové družstvo Gymnázia Olgy Havlové úspěšně zvládlo turnaj, který se konal na hřišti Arrows Ostrava za účasti osmi škol z našeho kraje. Velmi chladné a sychravé počasí naše hochy neodradilo od velmi vřelého výkonu, takže si se všemi nástrahami poradili na výtečnou.

K vítězství blahopřejeme.

PK Tv
 

A takto turnaj viděl jeden z vítězů David Bayer:

Dne 7. října se vydal náš gymnaziální softballový tým na meziškolní turnaj konající se ve sportovním středisku Arrows Ostrava.

Ráno jsme se již o osmé hodině ranní hlásili u našeho profesora a trenéra pana Trojka. S hrdostí jsme se oblékli do dresů nesoucích jméno a barvy školy a vydali se vstříc prvnímu soupeři. Tím nebyl nikdo jiný než hráči z telekomunikační školy. Dostali od nás solidní nálož 16 bodů. V tu dobu jsme začali pomýšlet na možný úspěch. Následovala hodina a půl pauzy, kterou jsme využili k promýšlení taktiky pro další mače.

Po přestávce následovaly další dva zápasy, jejichž průběh byl velmi podobný tomu prvnímu. A tak jsme se dostali až do finále, ve kterém jsme zkřížili pálky s chlapeckým týmem Gymnázia Emila a Dany Zátopkových. Nepříznivý stav 0:2 jsme rázem otočili na 4:2 a vyhráli.

Vyhlášení proběhlo za bouřlivého potlesku fanoušků a my jsme vše oslavili rychlými špunty. Vítězství nám zajistilo účast v celorepublikovém kole, které se bude konat v červnu příštího roku v Praze.

Praho, třes se!

Za tým Davoš
 

  • Publikováno: 17.10.2016

Fotografie

Naše gymnázium

Gymnázium Olgy Havlové, Ostrava-Poruba
Adresa: Marie Majerové 1691
708 00 Ostrava-Poruba