gyohavl.cz  en.gyohavl.cz  
Gymnázium Olgy Havlové, Ostrava-PorubaFAKULTNÍ ŠKOLA OSTRAVSKÉ UNIVERZITY, PŘIDRUŽENÁ ŠKOLA UNESCO

Naše gymnázium hostí XXI. setkání škol přidružených ASPnet UNESCO v ČR

Termín konání akce: 21.9.2015 - 22.9.2015

Každoroční podzimní setkání Asociace škol přidružených UNESCO v České republice letos organizuje ve spolupráci s Ministerstvem zahraničí ČR a Českou komisí pro UNESCO naše gymnázium. Tato tradiční akce, které se zúčastní zástupci více než 50 škol z celé České republiky, se uskuteční s podporou Moravskoslezského kraje a pod záštitou náměstkyně hejtmana Mgr. Věry Palkové ve dnech 21. – 22. září 2015. Dvoudenní setkání z kapacitních důvodů neproběhne v budově našeho gymnázia, ale v reprezentativních prostorách Krajského úřadu MSK.

Dvoudenní setkání zahájí čestní hosté a poté se již budou účastníci věnovat pestrému programu. Každá škola připravila krátkou prezentaci v powerpointu, případně poster představující konkrétní aktivitu v rámci tematických oblastí ASP UNESCO (akci či projekt). Nejinspirativnější z prezentací, které vybrali členové koordinačního týmu ze všech zaslaných na počátku září, budou během jednání veřejně prezentovány, ostatní budou ve vytištěné formě k nahlédnutí. Jedenáct posterů bude vystaveno po dobu jednání rovněž v předsálí konferenční místnosti.

Věříme, že tradiční podzimní setkání Asociace škol přidružených UNESCO proběhne opět v přátelské atmosféře a bude pro všechny účastníky příjemným zážitkem i zdrojem inspirace.


 

  • Publikováno: 10.9.2015

Naše gymnázium

Gymnázium Olgy Havlové, Ostrava-Poruba
Adresa: Marie Majerové 1691
708 00 Ostrava-Poruba