gyohavl.cz  en.gyohavl.cz  
Gymnázium Olgy Havlové, Ostrava-PorubaFAKULTNÍ ŠKOLA OSTRAVSKÉ UNIVERZITY, PŘIDRUŽENÁ ŠKOLA UNESCO

Na kus řeči s Jiřím Mádlem

Termín konání akce: 24.3.2021

Jedním z dalších hostů našich besed Na kus řeči s… byl 24. 3. sympatický herec, režisér, scénárista a také držitel Českých lvů, Jiří Mádl. Jsme rádi, že si na nás ve svém nabitém programu našel čas a byl ochotný se ke studentům připojit.

Otevřeně odpovídal na zvídavé otázky studentů, vtipkoval a někdy se i podivoval dobře mířeným otázkám, které dle jeho slov nikdy nedostal.

Ačkoliv jsme se potýkali s pár technickými problémy, tak si myslíme, že setkání bylo velmi příjemné a zajímavé. Chtěly bychom se omluvit všem, kteří se na besedu nedostali, ale Jiří nám „vyprodal” meet a narazili jsme s účastníky na možný strop účasti, což jsme zjistily, že je 100 lidí.

Pavla Střílková a Jana Langrová

 

„Začátek besedy byl trochu komplikovaný. Pan Mádl měl všelijaké potíže, jelikož se po cestě do Prahy zasekl v kraji Vysočina, musel s námi mluvit přes telefon. Ale i tak věřím, že si všichni besedu nadmíru užili. Pan Mádl byl veselý a milý a na všechny dotazy nám odpověděl s úsměvem. Byla to úžasná příležitost mluvit se známým hercem a jsem moc rád, že jsem se mohl zúčastnit. Děkujeme paním učitelkám Langrové a Střílkové za realizaci.”

Maxmilián Škvrna, sekunda A

  • Publikováno: 9.4.2021

Fotografie

Naše gymnázium

Gymnázium Olgy Havlové, Ostrava-Poruba
Adresa: Marie Majerové 1691
708 00 Ostrava-Poruba