gyohavl.cz  en.gyohavl.cz  
Gymnázium Olgy Havlové, Ostrava-PorubaFAKULTNÍ ŠKOLA OSTRAVSKÉ UNIVERZITY, PŘIDRUŽENÁ ŠKOLA UNESCO

Informační schůzka k výměnnému pobytu ve Španělsku

Termín konání akce: 23.2.2017

Milí studenti,

dovolujeme si Vás tímto pozvat na informativní schůzku týkající se výměnného pobytu studentů s katalánskou školou v Prats de Llucanes ve Španělsku (97 km od Barcelony). Schůzka se uskuteční dne 23. 2. 2017 ve 12.40 v učebně číslo 11.
 

Termín pobytu v Prats de Llucanes byl stanoven na 2.–8. dubna 2017. Pobyt je koncipován jako poznávací exkurze s ubytováním studentů v rodinách a jedním dnem stráveným v katalánské škole.

Pro studenty je připraven bohatý program, s jehož konkrétní podobou bychom Vás rádi seznámili.

Doprava bude realizována autobusem a zajištěna společností DEPOBus, se kterou máme dlouholeté vynikající zkušenosti.

Náklady hrazené ze strany účastníků zahrnují vstupy do památek, dopravu, pojištění, stravování pouze na cestu a 1x ubytování po dobu cesty. Cenu výměnného studentského pobytu sdělíme na schůzce nebo se můžete již předem informovat v kabinetě číslo 12. Strava a ubytování v průběhu pobytu jsou zajišťovány ze strany katalánských rodin. Podmínkou zařazení do výměnného programu je příslib, že tytéž služby (ubytování a stravu) zajistíte recipročně při návštěvě katalánských studentů v České republice v termínu 18.–23. 6. 2017.

Kromě kulturně poznávacího rozměru vnímáme výměnný pobyt jako příležitost k praktickému procvičení anglického, případně španělského jazyka a zároveň jako možnost navázat kontakty se zahraničními studenty.

Studenti, kteří se již rozhodli zúčastnit se studentského pobytu, se mohou registrovat zde.

Informace o programu najdete zde.


Jakékoliv dotazy Vám rádi zodpovíme na telefonním čísle 608 970 628 (Hana Velkoborská), 605 579 067 (Jolana Strýčková) nebo mailem na adresách: hana.velkoborska@gyohavl.cz , jolana.stryckova@gyohavl.cz.  
 

  • Publikováno: 20.2.2017

Naše gymnázium

Gymnázium Olgy Havlové, Ostrava-Poruba
Adresa: Marie Majerové 1691
708 00 Ostrava-Poruba