gyohavl.cz  en.gyohavl.cz  
Gymnázium Olgy Havlové, Ostrava-PorubaFAKULTNÍ ŠKOLA OSTRAVSKÉ UNIVERZITY, PŘIDRUŽENÁ ŠKOLA UNESCO

Fyziklání online (listopad 2020)

Termín konání akce: 25.11.2020

Ve středu 25. listopadu 2020 proběhla mezinárodní soutěž Fyziklání online, která začíná v pět hodin odpoledne a končí až úderem osmé hodiny večerní.

Z naší školy se jí zúčastnilo šest týmů, které si vedly velmi dobře. Týmy se ve své kategorii převážně umístily v první polovině výsledkové listiny, a konkurence byla opravdu velká.

V kategorii A se soutěže účastnil tým Předražené tenisky – Martin Cmiel, Ondřej Hráček, Tomáš Kolibáč, Robert Juráček a David Baďura z 8.A.

V kategorii B za tým Amperoes bojovaly studentky Adéla Kamradková, Anna Psennerová, Hana Koloničná, Adéla Pohanková a Valerie Sečkařová ze 7.A. Ze stejné třídy sestavili tým Velkoborci studenti Gabriela Trojková, Jindřich Szurman, Ondřej Pěchula a Adéla Popelková. Spolu s nimi se v téže kategorii utkal tým Bavlněné ponožky ze 7.B a 3.C, ve složení Daniel Kohut, Karolína Mihulová, Adléta Nerudová, Nikolas Pupakis a Eva Michálková.

S týmem Pozitivní elektronci v kategorii C se na velmi příznivém místě umístili Karolína Žídková, Dorota Saviola, Vít Štencel a Sára Krchňáková, studenti 2.C. Ve stejné kategorii také zabojovaly studentky z 5.B, Josefa Nerudová a Aneta Jandíková.

Děkujeme za vzornou reprezentaci školy a přejeme další fyzikální úspěchy.

Za PK fyziky Mgr. Ivana Fusková
 

  • Publikováno: 1.2.2021

Naše gymnázium

Gymnázium Olgy Havlové, Ostrava-Poruba
Adresa: Marie Majerové 1691
708 00 Ostrava-Poruba