gyohavl.cz  en.gyohavl.cz  
Gymnázium Olgy Havlové, Ostrava-PorubaFAKULTNÍ ŠKOLA OSTRAVSKÉ UNIVERZITY, PŘIDRUŽENÁ ŠKOLA UNESCO

Florbalový podzim

Jako již tradičně každý rok, se družstvo florbalistů naší školy zúčastnilo dvou florbalových turnajů. Na první z nich jsme zavítali do haly ostravského týmu FBC Ostrava do jejich ČPP Arény. Po dvou jasných vítězstvích našich hochů jsme se o jediné postupové místo museli utkat také s velmi kvalitním družstvem Gymnázia Hrabůvka.

Po velmi urputném boji, kdy jsme celý zápas vedli, jsme bohužel nezvládli závěr zápasu a prohráli 5:4. Z postupu se tak radoval soupeř. Šanci na reparát měli naši florbalisté hned v dalším týdnu, kdy jsme tentokrát hráli městské kolo proti ostravským gymnáziím. Skupinu jsme tradičně zvládli, avšak semifinálové zápasy nám nejdou a prohráli jsme s Gymnáziem Volgogradská. V souboji o třetí místo jsme opět narazili na Gymnázium Hrabůvka a po prohraném zápase obsadili nepopulární 4. místo. Tým však zůstane stejný i pro příští léta a věříme, že se svého úspěchu dočká, protože je plný nadějných hráčů. Touto cestou bychom se chtěli rozloučit a poděkovat dlouholetému reprezentantovi Ondřeji Kebrlemu, který jako jediný tým opouští.

Naši školu reprezentovali – Max Mrštík, Martin Ostárek, Jindřich Szurman, Adam Zůbek, Šimon Bartoš, Tomáš Machů, Vojtěch Žalud, Matěj Přindiš, Vojtěch Žáček, Ondřej Bechný, Ondřej Gruszka, Ondřej Kebrle, Jan Michálek, Jaromír Kuchař

Za kabinet TV Mgr. Tomáš Kudlík
 

  • Publikováno: 18.12.2019

Fotografie

Naše gymnázium

Gymnázium Olgy Havlové, Ostrava-Poruba
Adresa: Marie Majerové 1691
708 00 Ostrava-Poruba