gyohavl.cz  en.gyohavl.cz  
Gymnázium Olgy Havlové, Ostrava-PorubaFAKULTNÍ ŠKOLA OSTRAVSKÉ UNIVERZITY, PŘIDRUŽENÁ ŠKOLA UNESCO

FIESTA NAVIDEÑA

Termín konání akce: 20.12.2012

V předvánoční čtvrtek 20.12.2012 jsme pro studenty nižšího gymnázia připravily 2. ročník oslavy nazvané Fiesta Navideña.

Tento ročník zahájila svým tanečním vystoupením Lucie Ichnovská se svým partnerem, kteří zatančili tři latinskoamerické tance - rumbu, jive a cha-chu. Tímto bychom jim ještě jednou velice rády poděkovaly.

Na naší oslavě se postupně se svým programem představily všechny třídy nižšího gymnázia: prima A naučila všechny přítomné čtyři španělské jazykolamy, prima B společně přednesla a přeložila báseň s vánoční tématikou, sekunda A připravila potřebnou slovní zásobu, aby studenti sekundy B představili tradiční průběh španělských svátků. Tercie A přichystala zajímavý kvíz a tercie B vyhlásila loterii, jejíž vítěz si odnesl hodnotnou cenu. V průběhu celé oslavy jsme si společně zazpívali španělské koledy. Jako poslední vystoupili studenti kvarty A s křížovkami speciálně připravenými pro úplné začátečníky (primy) a mírně pokročilé (sekundy). Na úplný závěr našeho předvánočního setkání jsme předali společný dárek Miquelovi (španělský asistent), kterého si naši studenti velice oblíbili.

Těšíme se na další ročník !!!
 

  • Publikováno: 3.1.2013

Fotografie

Naše gymnázium

Gymnázium Olgy Havlové, Ostrava-Poruba
Adresa: Marie Majerové 1691
708 00 Ostrava-Poruba