gyohavl.cz  en.gyohavl.cz  
Gymnázium Olgy Havlové, Ostrava-PorubaFAKULTNÍ ŠKOLA OSTRAVSKÉ UNIVERZITY, PŘIDRUŽENÁ ŠKOLA UNESCO

Exkurze do ZOO (2015)

Termín konání akce: 27.10.2015

Dne 27. 10. 2015 se studenti biologických seminářů zúčastnili exkurze do ZOO. Tentokrát navštívili ZOO trochu jiným způsobem než obvykle. Kromě procházky kolem výběhů a obdivování zvířat se potýkali s pracovním listem a hledali odborné informace na tabulích i popisech u výběhů. Počasí nám i zvířatům přálo, takže jsme si to celé pracovně užili.

Jarmila Kučerová
 

Zápis studentky:

Jednoho krásného podzimní odpoledne se Gyohavl vydala na exkurzi do ZOO. Pro všechny seminaristy z biologie byl výlet užitečný, neboť jsme si osvěžili znalosti, dověděli se něco nového a zároveň se nostalgicky vrátili do dětských let, na která všichni rádi vzpomínáme.

Počasí vyšlo opravdu kouzelně. Sluníčko svítilo ostošest a zima nám byla jen přiměřeně. S kantory, tedy p. profesorkami Kučerovou a Lajdolfovou, jsme se sešli před areálem ostravské ZOO ve dvě hodiny odpoledne. Dále jsme dostali pracovní listy a byli jsme vypuštěni do terénu. Kolem čtvrté hodiny jsme unaveni, ale s úsměvem na rtech ZOO opouštěli.

Na exkurzi oceňuji, že jsme strávili krásné odpoledne v přírodě, a ne zavření v budově. Zároveň jsme měli volný režim, kdy jsme si mohli areál procházet dle chuti, což bylo velice příjemné.

Anna Říčková, septima B
 

  • Publikováno: 14.11.2015

Fotografie

Naše gymnázium

Gymnázium Olgy Havlové, Ostrava-Poruba
Adresa: Marie Majerové 1691
708 00 Ostrava-Poruba