gyohavl.cz  en.gyohavl.cz  
Gymnázium Olgy Havlové, Ostrava-PorubaFAKULTNÍ ŠKOLA OSTRAVSKÉ UNIVERZITY, PŘIDRUŽENÁ ŠKOLA UNESCO

Dny otevřených dveří

Tradiční Dny otevřených dveří na naší škole se setkaly jako vždy s velkým zájmem ze strany uchazečů o studium a jejich rodičů.

Návštěvníci školy se seznámili nejen s prostorami školy a perfektním vybavením učeben, ale i s různorodými projekty a aktivitami studentů a učitelů, mimoškolními aktivitami i úspěchy studentů. V jednotlivých učebnách si mohli některé aktivity sami prakticky vyzkoušet - např. efektní chemické pokusy, práci se špičkovými mikroskopy, měřicí a zobrazovací systém užívaný při fyzikálních pokusech, výukové programy cizích jazyků na interaktivní tabuli, počítačové programy užívané například ve výuce matematiky a mnoho dalšího.

Na schůzce v jídelně zhlédli návštěvníci prezentaci o školních aktivitách a ředitelka školy informovala rodiče i děti zejména o připravovaném přijímacím řízení a přípravných kurzech na přijímací zkoušky.

Návštěvníkům školy byli k dispozici studentští průvodci, kteří ochotně odpovídali na zvídavé dotazy dětí i rodičů a předávali své zkušenosti se studiem na naší škole. Měli dost napilno, protože dveře se na Dnech otevřených dveří se zájemci o studium opravdu netrhly.

Jana Huvarová
 

  • Publikováno: 21.1.2011

Naše gymnázium

Gymnázium Olgy Havlové, Ostrava-Poruba
Adresa: Marie Majerové 1691
708 00 Ostrava-Poruba