gyohavl.cz  en.gyohavl.cz  
Gymnázium Olgy Havlové, Ostrava-PorubaFAKULTNÍ ŠKOLA OSTRAVSKÉ UNIVERZITY, PŘIDRUŽENÁ ŠKOLA UNESCO

Divadelní akademie GOH 2014 na YouTube

Termín konání akce: 28.11.2014

Chcete si připomenout exkluzivní představení Divadelní akademie Gymnázia Olgy Havlové z listopadu 2014? Nyní máte možnost. Záznam celé inscenace je volně zhlédnutelný na internetu.

V pátek 28. listopadu 2014 proběhla v Kulturním domě Akord v Ostravě-Zábřehu dvě představení Divadelní akademie GOH. Tato akce volně uzavírala celou řadu aktivit naší školy vztahujících se k 25. výročí Sametové revoluce. Nyní mají návštěvníci našeho webu možnost si tuto událost připomenout.

Celé představení se neslo ve znamení skvělé atmosféry, a to především díky báječnému publiku, které skutečně nešetřilo chválou a povzbuzovalo všechny účinkující hlasitými ovacemi i v průběhu jednotlivých vystoupení.

Na pódiu kulturního domu mohli diváci zhlédnout sólovou kytarovou hru, zpěv, balet, historický šerm, úryvek ze Shakespearovy Komedie plné omylů, autorské divadlo s názvem "Dokument jedna" studentů septimy, učitelské drama "Tam aneb Abeceda rozvratu" s účastí hned dvaceti (!) pedagogů našeho gymnázia či malý rockový festival - Zábřežský Woodstock - v podání pěti studentských kapel.

Zavzpomínejte si společně s námi a zhlédněte záznam celého představení z roku 2014 s pomocí následujícího odkazu:

www.youtube.com/watch

 

  • Publikováno: 14.6.2016

Naše gymnázium

Gymnázium Olgy Havlové, Ostrava-Poruba
Adresa: Marie Majerové 1691
708 00 Ostrava-Poruba