gyohavl.cz  en.gyohavl.cz  
Gymnázium Olgy Havlové, Ostrava-PorubaFAKULTNÍ ŠKOLA OSTRAVSKÉ UNIVERZITY, PŘIDRUŽENÁ ŠKOLA UNESCO

Den otevřených dveří 2008

V úterý 15. 1. 2008 se dveře naší školy obrazně i ve skutečnosti otevřely pro uchazeče o studium, jejich rodiče i další návštěvníky. O prohlídku školy byl jako každoročně velký zájem, naši průvodci z řad současných studentů školy ale poskytli skutečně zasvěcený výklad a odpovídali na všemožně všetečné dotazy všech budoucích studentů. Návštěvníci absolvovali tzv. „okružní jízdu“ po škole, během níž se mohli seznámit s odbornými učebnami, podívat se, jak se v hodinách pracuje s interaktivní tabulí, z jakých učebnic se naši studenti učí, ale i zhlédnout informační film o škole. Další informace potom předaly paní ředitelka a obě její zástupkyně na hromadné schůzce v jídelně.

Zájemci o studium ocenili zejména širokou nabídku aktivit, do nichž jsou naši studenti zapojeni, a velmi dobré technické vybavení - v současnosti škola disponuje již devíti učebnami vybavenými multimediální technikou – dataprojektorem a počítačem, z toho tři mají navíc ještě interaktivní tabuli.

Děkujeme všem návštěvníkům za čas, který si na prohlídku školy našli, i všem, kteří svou pomocí přispěli k hladkému průběhu celého odpoledne a podvečera.

Jana Huvarová
 

  • Publikováno: 23.1.2008

Fotografie

Naše gymnázium

Gymnázium Olgy Havlové, Ostrava-Poruba
Adresa: Marie Majerové 1691
708 00 Ostrava-Poruba