gyohavl.cz  en.gyohavl.cz  
Gymnázium Olgy Havlové, Ostrava-PorubaFAKULTNÍ ŠKOLA OSTRAVSKÉ UNIVERZITY, PŘIDRUŽENÁ ŠKOLA UNESCO

Česko se hýbe ve školách plných zdraví

Termín konání akce: 29.4.2016

V pátek 29. dubna 2016 se sedm dívek ze třídy 2. B zúčastnilo soutěže týmových skladeb Česko se hýbe ve školách plných zdraví. Tato soutěž je jedním ze stěžejních projektů iniciativy Česko se hýbe a zároveň „aktivní“ složka projektu Bonduelle Škola plná zdraví, jehož hlavním cílem je motivovat českou populaci k pravidelnému pohybu a zdravějším stravovacím návykům.

Soutěžilo se v kategoriích Gymnastika, Tanec a Aerobik, přičemž každá kategorie byla rozdělena dle věku a úrovně pokročilosti. Naše děvčata se po dlouhých hodinách čekání dostala na plac a pořádně to se skladbou Little Party Never Killed Nobody od Fergie rozbalila. Soutěže se zúčastnilo celkem 18 týmů a naše děvčata získala v kategorii Nováčci – Tanec nakonec krásné 3. místo. Ve čtvrtek 5. května 2016 byly zveřejněny oficiální výsledky, přičemž naše děvčata se probojovala do republikového finále Česko se hýbe, které se koná v Praze 3. června 2016.

Velice děkujeme děvčatům za úspěšnou reprezentaci školy a za celoroční snahu a píli při trénování, konkrétně to byly tyto studentky: Tomaszewiczová Lucie, Ludvíková Lucie, Pěntoňová Adéla, Gutowská Sabina, Glosová Lucie, Španělová Kristýna, Tarkošová Sára.

Mgr. Romana Vaňková
 

  • Publikováno: 10.5.2016

Fotografie

Naše gymnázium

Gymnázium Olgy Havlové, Ostrava-Poruba
Adresa: Marie Majerové 1691
708 00 Ostrava-Poruba