gyohavl.cz  en.gyohavl.cz  
Gymnázium Olgy Havlové, Ostrava-PorubaFAKULTNÍ ŠKOLA OSTRAVSKÉ UNIVERZITY, PŘIDRUŽENÁ ŠKOLA UNESCO

Časopis Bojler získává první cenu na krajské soutěži

Termín konání akce: 19.5.2015

Časopis Bojler, který na našem gymnáziu vychází nepřetržitě už od roku 2003, získal další významné ocenění. Na konferenci pořádané Asociací středoškolských klubů ČR byl oceněn prvním místem za nejlepší titulní stranu v kategorii středoškolských školních časopisů Moravskoslezského kraje.

Autorkou většiny titulních stránek časopisu Bojler byla během posledních měsíců studentka VIII B, dnes již absolventka školy, Nikol Greplová. 

Vzhledem k tomu, že Nikol z pochopitelných důvodů redakci časopisu opouští, vnímám jako obzvlášť důležité, aby se okruh spolupracovníků našeho školního občasníku nepřestal neustále "občerstvovat" a rozrůstat o nové kreativní jednotlivce z řad našich studentů - a to jak nižšího, tak vyššího gymnázia. Bavila by vás práce pro časopis, který už se stihnul stát legendou? Ozvěte se nám...

Novou šéfredaktorkou časopisu byla minulý měsíc jmenována Eliška Šlahařová, která již ze všech sil připravuje vydání dalšího čísla. Na červnový, velmi poetický  Bojler se můžete těšit začátkem příštího měsíce. 

Celé redakci Bojleru srdečně blahopřeji k dosaženému úspěchu a přeji mu i nadále mnoho vděčných čtenářů a přispěvatelů.

Lukáš Bárta

 

 

  • Publikováno: 20.5.2015

Naše gymnázium

Gymnázium Olgy Havlové, Ostrava-Poruba
Adresa: Marie Majerové 1691
708 00 Ostrava-Poruba