gyohavl.cz  en.gyohavl.cz  
Gymnázium Olgy Havlové, Ostrava-PorubaFAKULTNÍ ŠKOLA OSTRAVSKÉ UNIVERZITY, PŘIDRUŽENÁ ŠKOLA UNESCO

Benefiční koncerty pro dětskou hamato-onkologii FNO

Termín konání akce: 27.11.2014

Pěvecký sbor GOH spoluúčinkuje na letošním již čtvrtém ročníku benefičních koncertů, jejichž hlavním organizátorem je ostravský heligonista a zpěvák Wenca Fajfr. Přijměte jeho pozvánku:

Vážení přátelé,

dovoluji si Vás pozvat na velký Benefiční koncert věnovaný dětské hemato-onkologii FN Ostrava a popálené Marušce. Koná se ve čtvrtek 27. listopadu 2014 v 18.00 hodin v ostravském klubu Parník a budeme moc rádi, pokud se zúčastníte.

Přiložen je i plakát, kde jsou uvedeni účinkující. Pokud se nemůžete zúčastnit, prosím aspoň o přeposlání této pozvánky svým známým a přátelům, ať se v Parníku sejde co nejvíce lidí a tím pádem se vybere co nejvíc peněz na dobrou věc.

Je to vlastně ukončení Benefiční tour, kterou s kapelou Acustrio a s našimi hosty jezdíme od podzimu. Doposud se už vybralo 32 tisíc korun, z čehož máme obrovskou radost.

Moc se na Vás těšíme a vybrané peníze se předají přímo na koncertě zástupcům dětské hemato-onkologie i mamince popálené Marušky. Ukažme, že nám cizí neštěstí není lhostejné.

Vstupné je 150,-- Kč, vstupenky můžete zakoupit přímo v Parníku, nebo kdekoliv v ostravských informačních centrech. Také on-line z tepla domova zde.

Děkujeme a těšíme se na krásný koncert.

  • Publikováno: 21.11.2014

Naše gymnázium

Gymnázium Olgy Havlové, Ostrava-Poruba
Adresa: Marie Majerové 1691
708 00 Ostrava-Poruba