gyohavl.cz  en.gyohavl.cz  
Gymnázium Olgy Havlové, Ostrava-PorubaFAKULTNÍ ŠKOLA OSTRAVSKÉ UNIVERZITY, PŘIDRUŽENÁ ŠKOLA UNESCO

Atletický pohár CORNY 2018

Termín konání akce: 19.9.2018

Ve středu 19. září proběhlo okresní kolo Středoškolského atletického poháru CORNY, kterého se již tradičně zúčastnila také naše škola. Jako každý rok bylo klíčem k postupu do krajského finále pouze vítězství v daném okrese.

Naši chlapci od počátku předváděli kvalitní výkony, kdy se celou dobu drželi na úplné bodové špici s vidinou postupu. Vždyť i vlastní bodový výsledek z loňska jsme překonali o téměř 500 bodů! Nicméně i přesto jsme nakonec na úplný vrchol nedosáhli a skončili jsme těsně druzí. Gratulace je ale rozhodně na místě.

Dívčí družstvo si již na začátku stanovilo jediný cíl a tím byl postup do krajského finále. Děvčata od první disciplíny až po závěrečnou štafetu předváděla úžasné výkony a s celkovým bodovým skóre 7515b. nakonec zcela zaslouženě zvítězila! Nebylo pak ani velkým překvapením, když si pro individuální ocenění ve formě medailí v jednotlivých disciplínách dokráčela většina našich dívek. Jmenovitě kupříkladu Lucie Krupicová, která ovládla kategorii jak skok daleký, tak vysoký. Nebo Isabela Krestová s Ludmilou Hájkovou, které dominovaly v běžeckých disciplínách.

Všem mladým atletům gratuluji k pěkným výkonům a reprezentaci naší školy a s dívčím týmem se již těšíme na krajské finále konané v Opavě.


Tabulka celkového počtu bodů – chlapci, okresní kolo

Pořadí Škola Body
1 Gymnázium O.-Zábřeh, Volgogradská 6a 7652
2 Gymnázium Olgy Havlové 7430
3 Sportovní gymnázium Ostrava 7381

 


Tabulka celkového počtu bodů – chlapci, okresní kolo

Pořadí Škola Body
1 Gymnázium Olgy Havlové 7515
2 Matiční gymnázium Ostrava A 6488
3 SPŠ stavební 6335

Za PK-Tv Mgr. Ondřej Kartous

  • Publikováno: 3.10.2018

Fotografie

Naše gymnázium

Gymnázium Olgy Havlové, Ostrava-Poruba
Adresa: Marie Majerové 1691
708 00 Ostrava-Poruba