gyohavl.cz  en.gyohavl.cz  
Gymnázium Olgy Havlové, Ostrava-PorubaFAKULTNÍ ŠKOLA OSTRAVSKÉ UNIVERZITY, PŘIDRUŽENÁ ŠKOLA UNESCO

Aréna plná krásných slov - propozice soutěže

Termín konání akce: 2.12.2016

Vážení a milí příznivci krásného slova, dovolujeme si vás pozvat na 23. ročník mezigymnaziální recitační soutěže, kterou naše gymnázium tradičně pořádá ve spolupráci s Komorní scénou Aréna v Ostravě.

XXIII. ročník recitační soutěže

Aréna plná krásných slov

  

·       Soutěž se uskuteční v pátek 2. prosince 2016 od 9:00 v sále Komorní scény Aréna v Ostravě (prezence soutěžících a porotců v 8:30). Akce není otevřena nesoutěžní veřejnosti!

 

·       V letošním roce otevíráme opět dvě soutěžní kategorie POEZIE a PRÓZA pro studenty ve věku 11-19 let (nižší i vyšší gymnázium).

 

·       Soutěžící, kteří se do Arény nominovali úspěchem ve školních kolech recitační soutěže, prezentují vybraný text zpaměti.

 

·       Povolena jsou pouze sólová vystoupení jednotlivců, nikoli tedy dialogy více interpretů.

 

·       Soutěžící, kteří se v obou kategoriích umístí na prvních třech místech, obdrží zajímavé věcné ceny.

 

·        Každá škola má právo vyslat maximálně 3 soutěžící pro každou otevřenou kategorii (tedy celkem 6 studentů).

 

·       Každá škola může vyslat rovněž jednoho pedagoga jako člena soutěžní poroty, ve které zasedne i některý z herců Komorní scény Aréna.

 

·       Závaznou přihlášku soutěžících zašlete prosím na e-mailovou adresu lukas.barta@gyohavl.cz nejpozději do pondělka 28. listopadu 2016 (chtěli bychom vás požádat o společnou přihlášku pro všechny soutěžící dané školy)

 

·       Každá závazná přihláška musí obsahovat tyto náležitosti: vybraná kategorie, škola, jméno soutěžícího, název soutěžního textu, autor soutěžního textu.

  • Publikováno: 28.11.2016

Naše gymnázium

Gymnázium Olgy Havlové, Ostrava-Poruba
Adresa: Marie Majerové 1691
708 00 Ostrava-Poruba