gyohavl.cz  en.gyohavl.cz  
Gymnázium Olgy Havlové, Ostrava-PorubaFAKULTNÍ ŠKOLA OSTRAVSKÉ UNIVERZITY, PŘIDRUŽENÁ ŠKOLA UNESCO

40 let GOH

 

Před 40 lety malá nenápadná škola, dnes svébytná a sebevědomá instituce, která má pověst jedné z nejkvalitnějších škol v regionu.

Za 40 let naší existence prošlo školou 121 tříd a dalších dvacet u nás právě studuje. To je celkem asi 4 200 lidských osudů, do kterých tato škola vstoupila a v každém z nich zanechala nějakou stopu.

Patříte-li mezi ty, které tato škola také poznamenala (doufám, že jen v dobrém…), přijďte 40. narozeniny školy oslavit s námi (bližší informace zde)!

Při příležitosti oslav tohoto výročí jsme vyhlásili soutěž v tvorbě studentských filmů, animací a prezentací. Studenti vytvořili nápaditá dílka plná studentského humoru a originality, která se však svou kvalitou vyrovnají dílům profesionálů. Na výsledky jejich práce se můžete podívat zde.

V duchu sloganu našich oslav „Škola ve středních letech ve středu dění“ přeji Gymnáziu Olgy Havlové, aby produktivního věku využilo ve prospěch svých studentů i učitelů a aby zůstalo školou, o které je slyšet jen v těch nejlepších souvislostech.

Jana Huvarová

ŠKOLA VE STŘEDNÍCH LETECH VE STŘEDU DĚNÍ

NEZAPOMÍNÁME NA MINULOST, MYSLÍME NA BUDOUCNOST 

  • Publikováno: 11.10.2012

Naše gymnázium

Gymnázium Olgy Havlové, Ostrava-Poruba
Adresa: Marie Majerové 1691
708 00 Ostrava-Poruba